Klanten laten kopen is een feest, je moet als verkoper wel zelf de slingers ophangen.

Wat doen we

Lionsgate Solutions is jouw verbinding naar de energieleverancier en telecom providers. Wij zijn één van de beste onafhankelijke intermediair op het gebied van vaste lasten met een samenwerking met vrijwel alle grote leveranciers en providers.

Wij bieden onze partners toegang tot energieplatform en telecomplatform waarin jij energie en je telecom aanbiedingen kunt vergelijken en verzenden naar je klanten.

We bieden complete ondersteuning en ontzorging in het gehele verkoopproces waardoor jij je alleen hoeft te focussen op het verkopen van energie en telecom.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparantie en kwaliteit na te streven. Tot slot maakt het voor ons geen verschil of energieverkoop, telecom tot jouw core business behoort of dat je het slechts als bij verkoop ziet.

Wij geven je toegang tot een eigen omgeving met daarin alle relevante informatie om te beginnen met verkopen. We bieden een ruime keuze aan leveranciers/providers en proposities.

Zowel standaard als maatwerk waarbij jij op basis van het verbruik het juiste aanbod kunt bepalen. Of jij nu wil verkopen op de consumentenmarkt, de zakelijke markt of juist de grootzakelijke markt, Lionsgate Solutions maakt het mogelijk.

Wet- en regelgeving Telemarketing

Voor de uitvoering van telemarketing kunt u te maken krijgen met regelgeving welke is vastgelegd in de Telecommunicatiewet, kortweg de Telecomwet. De ACM ziet toe op de correcte naleving hiervan.

Binnen de wettelijke kaders zijn er uitstekende mogelijkheden om uw campagnes uit te laten voeren. Vraag ons al in een vroeg stadium advies bij de ontwikkeling van uw plannen.

Zorg goed voor uw klanten! Als u dat niet doet, komt er ruimte voor de concurrent om het gat op te vullen.

Het gaat niet om verkopen, het gaat om het winnen van vertrouwen.

Concurrentie bestaat niet, tenzij je de order niet hebt gekregen.

Een klant aanbieden wat hij vraagt is offeren, een klant aanbieden wat hij nodig heeft is jezelf onderscheiden.

Behandel de klant niet zoals jij behandeld wil worden, maar zoals de klant zelf behandeld wil worden.

Stop tegen je klant te praten; ga met je klant praten.

De order gaat meestal naar degene met de meeste interesse.

Verkopen is als fietsen, je gaat vooruit of je valt.

Elke verkoop heeft in principe 5 obstakels: geen behoefte, geen geld, geen haast, geen verlangen, geen vertrouwen.

U sluit geen verkoop, u begint een relatie.

CONTACT